A gin az egyik legismertebb és legkedveltebb szeszes ital a világon, amelynek története és különleges ízvilága máig vonzza a koktélrajongókat és az italkülönlegességek szerelmeseit.
A kezdő szakácsoknak talán a leves főzésével van a legkevesebb gondjuk, hiszen a sütés nélküli desszertek mellett, a főételek elkészítésével boldogulnak a legkönnyebben. A cikkben 3 könnyen elkészíthető levest mutatunk be.
A zeller erős illattal és kevésbé jellemző ízvilággal rendelkezik. Ha eddig nem kedvelted, ideje megszeretni, mert sokféle változatban elkészíthető.
Ha kezdő szakács vagy, de szeretnél minél hamarabb profi cukrász lenni, akkor először mindenképpen sütés nélküli desszerteket készíts. Ezek is rendkívül finomak és nem is lehet azokat elrontani.
Összegyűjtöttük, hogy mivel foglalkozik egy barista, milyen tudásra lehet szüksége, milyen kereseti lehetőségek várnak minket ebben a szakmában.
Olaszország hosszú ideje büszkélkedhet gazdag borkultúrájával, amely számos régióban különböző borstílusokat és szőlőfajtákat kínál.
Az olasz éttermek menüjének alapdarabjai.
A közönséges boróka - latin nevén Juniperus communis - a ciprusok családjába tartozik, örökzöld növény.