Gasztro

Gin: A legendás ital érdekes története és sajátosságai

Gin: A legendás ital érdekes története és sajátosságai

A gin az egyik legismertebb és legkedveltebb szeszes ital a világon, amelynek története és különleges ízvilága máig vonzza a koktélrajongókat és az italkülönlegességek szerelmeseit.

Ezzel a 3 levessel nem sok gondod lesz, még akkor sem, ha kezdő vagy.

Ezzel a 3 levessel nem sok gondod lesz, még akkor sem, ha kezdő vagy

A kezdő szakácsoknak talán a leves főzésével van a legkevesebb gondjuk, hiszen a sütés nélküli desszertek mellett, a főételek elkészítésével boldogulnak a legkönnyebben. A cikkben 3 könnyen elkészíthető levest mutatunk be.

Nem szereted a zellert? Mutatjuk, miért érdemes rendszeresen fogyasztani! – sokféle étel készülhet a zellerből

Nem szereted a zellert? Mutatjuk, miért érdemes rendszeresen fogyasztani!

A zeller erős illattal és kevésbé jellemző ízvilággal rendelkezik. Ha eddig nem kedvelted, ideje megszeretni, mert sokféle változatban elkészíthető.

A sütésnélküli desszertek is - 2 egészséges, sütés nélküli desszert – nagyon ízletesek.

2 egészséges, sütés nélküli desszert

Ha kezdő szakács vagy, de szeretnél minél hamarabb profi cukrász lenni, akkor először mindenképpen sütés nélküli desszerteket készíts. Ezek is rendkívül finomak és nem is lehet azokat elrontani.

Mivel foglalkozik egy barista?

Mivel foglalkozik egy barista?

Összegyűjtöttük, hogy mivel foglalkozik egy barista, milyen tudásra lehet szüksége, milyen kereseti lehetőségek várnak minket ebben a szakmában.

Olasz borok: a Super Tuscan borok

Olasz borok: a Super Tuscan borok

Olaszország hosszú ideje büszkélkedhet gazdag borkultúrájával, amely számos régióban különböző borstílusokat és szőlőfajtákat kínál.

Borókabogyó: gyógyhatása és felhasználása

Borókabogyó: gyógyhatása és felhasználása

A közönséges boróka - latin nevén Juniperus communis - a ciprusok családjába tartozik, örökzöld növény.