3 módszer arra, hogy az okostelefon, laptop ne tegye tönkre a kapcsolatodat

A technológia bekúszott ma már minden otthonba. Rengeteg előnye van, hiszen az okostelefonunk segítségével, pillanatok alatt segítséget kérhetünk. Az internet lehetőséget biztosít megannyi információ magunkba szippantására és lehetőségünk van még több tudásra szert tenni, más országokban élő emberekkel ismerkedni. Rengeteg előnye is van a technológia fejlődésének, és csakis rajtunk múlik, hogy mire használjuk ezeket az eszközöket és legfőképpen, mikor. Hiszen ezeknek az eszközöknek a használata nem mehet a társas, a szociális kapcsolatok rovására, mert akkor magányosak leszünk, és hiába vannak modern eszközeink, ha senki sincs, aki meghallgat bennünket. Mit tegyünk, hogy az okos eszközök, ne rombolják a kapcsolatainkat? Mutatunk 3 módszert, vagy ha úgy tetszik, megoldást a probléma orvoslására.
Módszerek - 3 módszer arra, hogy az okostelefon, laptop ne tegye tönkre a kapcsolatodat – a jobb kapcsolat kialakítására.

1. Az ágyba ne vigyél telefont, laptopot

Nagyon sok pár mindenféle kütyüt használ az ágyban. Míg az egyik személy a laptopon dolgozik, a másik telefonál, online fordít, vagy szörföl a neten. A hálószobába még a televíziót sem javasolják a szakemberek, mivel a tévé által kibocsátott kék fény csökkenti a melatonin - termelést, ami pedig rontja az alvás minőségét. A hálószobába már telefont és más technikai eszközt se szabadna vinni, hiszen a hálószoba egy szentély, a nyugalom, a relaxáció, a feltöltődés színtere. Ne engedd, hogy a technika teljesen beférkőzzön az életedbe! Hiszen nagyon megronthatja a kapcsolatodat.

2. Elég kevesebb kütyü, fontosabb a személyes kommunikáció

Rengeteg olyan telekommunikációs eszköz van az életünkben, ami lehetőséget teremt, hogy még többet kommunikáljanak egymással a párok. Sokan mégsem teszik, illetve ezek az üzenetek olyan személytelenek. Sokan csak ezeken az eszközökön keresztül vallanak szerelmet, mintha az emberek félnének a személyes kontaktustól. Szakértők véleménye szerint, van haszna ezeknek az eszközöknek, csak sajnos az emberek többség nem arra használja azokat, amire kellene, és ennek a személyes kapcsolatok látják kárát. A párkapcsolatok is.

3. Esténként ne hagyd bekapcsolva

Amikor este hazamennek a párok, arra lenne szükségük, hogy egymással foglalkozzanak, beszélgessenek, megvitassák a nap eseményeit. Ehelyett, nagyon sokan a telefont bámulják és egymással nem, vagy csak alig beszélgetnek. Mi lenne, ha este, adnátok magatoknak 10 percet, amíg átnézitek a fontos üzeneteiteket, majd mindketten rezgőre állítanátok a telefont? Ha nem akarjátok lenémítani, akkor vigyétek másik szobába a telefonokat. Így is meghalljátok, ha keres titeket valaki, de legalább nem veszitek a kezetekbe, nem nyomkodjátok a gombokat és a nem a telefonnal, hanem egymással foglalkozok.

Olvasd partnerünket, az Internetvilág portált is.

Kapcsolódó cikkek

A legjobb Windows laptopok 2022-ben

A legjobb Windows laptopok 2022-ben

Összegyűjtöttük a legjobb Windows laptopokat 2022-ben, amik közül bátran választhatunk otthoni felhasználásra, vagy akár munkára is.

Módszerek - 3 módszer arra, hogy az okostelefon, laptop ne tegye tönkre a kapcsolatodat – a jobb kapcsolat kialakítására.

3 módszer arra, hogy az okostelefon, laptop ne tegye tönkre a kapcsolatodat

Az okos eszközöket jó, ha meg tanuljuk okosan használni, hiszen akár még az emberi kapcsolatainkat is tönkretehetik. Mit tegyél, hogy az okostelefon ne rombolja a kapcsolataidat? Mutatjuk a válaszokat!

Dead Pixels - a gamerek világa nemcsak gamerek számára

Dead Pixels - a gamerek élete

A „Dead Pixels” nevű brit sorozat úgy mutatja be a videójátékosok világát, hogy még azok is szórakoztatónak találják, akiktől távol áll ez a világ.