Kreatív ötletek lakberendezők számára

A lakberendezőknek gyakran nehéz kreatív ötleteket találni.
Kreatív ötletek lakberendezők számára

Ennek eredményeképpen elengedhetetlen, hogy új helyeket keressen, ahol inspirációt találhat. Minél többet dolgozik a jelenlegi helyiségében, annál kevésbé valószínű, hogy képes lesz szikrát vetni a kreativitásába. Ezt úgy érheti el, ha kinyitja az ablakokat, és felfedezi az önt körülvevő világot. Kísérletezzen különböző rutinokkal és környezetekkel, hogy megmozgassa a képzeletét. Íme, néhány tipp, hogy minél több eredeti ötletet találjon a teréhez.

Az aranymetszés egy ősi arány, amely évszázadok óta jó szolgálatot tesz a művészeknek és a tervezőknek. Ezt az arányt használva egy teret úgy rendezhet be, hogy az egyik résznek kétharmada, a másiknak pedig egyharmada van. Például egy hálószobában az ágynak és az éjjeliszekrénynek kétharmadot kell elfoglalnia. A polcok az elrendezés egyharmadát foglalják el. Ez ideális módja az egyensúly elérésének anélkül, hogy túlságosan formálisnak éreznénk.

A következő lépés az ügyfelek beszámolóinak megosztása. Ez kiváló módja annak, hogy bemutassa készségeit és szakértelmét, miközben elkötelezettségét és megbízhatóságát is bizonyítja. Sok lakberendező habozik megosztani ezeket az ajánlásokat, de az igazság az, hogy egyes ügyfelek örömmel adnak önnek ajánlásokat, és szívesen megosztják tapasztalataikat. Lényeges, hogy megossza a valódi ügyfelektől származó ajánlásokat, így az emberek jobban fogják érezni magukat, ha megosztják azokat.

Amikor a lakótér elrendezésének kiválasztására kerül sor, győződjön meg róla, hogy jó elképzelése van arról, hogy mennyi helyet tud szentelni neki. A lakótérnek kényelmes élettérnek kell lennie. Egy szobának egyszerre kell funkcionálisnak és stílusosnak lennie. Egy nappalinak tágasnak és hívogatónak kell lennie, de nem szabad túl nagynak lennie. Ha egy hálószobát tágasabbá kell tennie, válasszon kisebb bútordarabokat. Egy kis bútordarab megtörheti a szobát.

Egy egyszerű trükk a tér látványosabbá tételéhez, ha egy cseresznyepiros akcentust ad hozzá. A cseresznyepiros szín nagyszerű módja lehet egy elrendezés befejezésének. A színt könnyű beépíteni, és viszonylag kockázatmentes. Illessze be a cseresznyepirosat egy szobába, és a helyiség jobban fog kinézni, mint valaha. Ez a tipp nagyszerű módja annak, hogy egy kis hangulatot adjon a lakberendezési projektekhez. És nemcsak a lakberendezőnek, hanem az ügyfélnek is hasznos.

Szerző: pickpackdecor.com

Kapcsolódó cikkek

Mit érdemes figyelembe vennie ágynemű vásárlásakor

Mit érdemes figyelembe vennie ágynemű vásárlásakor

Ágynemű vásárlásakor számos tényezőt kell figyelembe venni.

Polcok a lakás minden pontján - A polcok is új színt csempésznek a lakásunkba

Polcok a lakás minden pontján

Egy-egy polc is új köntösbe öltöztetheti a lakásunkat, akármelyik helyiségben is díszíti a falat. Mutatunk néhány ötletet a polc elhelyezésére a lakásunkban.