Minden zaj behallatszik az utcáról? Ezért jó döntés a műanyag ablakcsere!

Hallod ezt? Így hangzik a csend! Három elem alkotja otthonod zajszigetelését.
Minden zaj behallatszik az utcáról? Ezért jó döntés a műanyag ablakcsere!

Gondosan kell kiválasztani őket, hogy egyrészt ne fizess túl, másrészt végre valóban nyugalmat találj a zajtól. A tökéletesen csendes ablak megfelelő ablaktáblákból és profilból áll. A speciális összeszerelés nem kevésbé fontos. Minderről az Ablakpalota.hu gondoskodik – segít a profil és az üveg kiválasztásában, majd tökéletesen be is szerelik. És lőn a csend.

Hogyan biztosítanak jó hangszigetelést az ablakok?

Az Ablakpalota.hu portálon prezentált PVC ablakokban a hangszigetelést a megfelelő ablakprofil és üvegezés biztosítja. Az ablakok akusztikai paramétereinek leírásánál az Rw együttható a főszereplő, amely a házakon kívülről érkező zaj csillapítási fokát jelenti. Minél magasabb az ablakok hangszigetelése, annál nagyobb ez az együttható. Az Ablakpalota.hu a megfelelő tömítőanyagok alkalmazásával növeli a tényező mértékét, garantálva az üvegezés jobb hangszigetelését és a teljes ablakprofil szorosabb kialakítását. Az általuk gyártott nyílászárók garantáltan elcsendesítik otthonod, és végre megszabadulhatsz az autók és az emberek utcáról beszűrődő zajától. Nem kell más hozzá, csak egy ablakcsere. Nagy megkönnyebbülést fogsz érezni!

Hangszigetelt ablakok – mindenekelőtt a nyugalom

Egy ház vagy egy lakás legyen a béke oázisa. Ott pihenhetsz és regenerálódhatsz egy fárasztó nap után, és erőt meríthetsz az új kihívások megválaszolásához. Néha egész nap csak arról álmodozunk, hogy a kanapén fekve pihenünk. Amikor azonban eljön a megfelelő alkalom, kiderül, hogy valaki vagy valami olyan hangosan zajong az ablakon kívül, hogy képtelenek vagyunk összeszedni gondolatainkat, és csak magunknak megélni a pillanatot. Sajnos nem mindig hoz megoldást, ha becsukjuk az ablakot, hogy kiküszöböljük a kívülről érkező hangokat. Ez viszont azt jelenti, hogy a csendes délután egyre inkább homályossá válik, az álompihenés pedig feledésbe merül. Azonban, mint kiderült, van mód arra, hogy a kinti körülményektől függetlenül élvezhesd a békét a saját házadban vagy lakásodban. A megoldás a hangszigetelt műanyag ablak opciói, melyeket az Ablakpalota.hu kínálatában találsz.

Kapcsolódó cikkek

Mit kell figyelembe venni, amikor vásárol egy dézsafürdőt

Mit kell figyelembe venni, amikor vásárol egy dézsafürdőt

Dézsafürdő vásárlásakor az egyik első dolog, amit figyelembe kell venni, a méret.

Szerethető gyerekszoba mesefigurás kiegészítőkkel

Szerethető gyerekszoba mesefigurás kiegészítőkkel

Átalakítanád a gyerekszobát? Ha szerethető teret akarsz létrehozni, vásárolj mesefigurás kiegészítőket, például ágyneműhuzatot! Kattints a részletekért!

Kreatív ötletek lakberendezők számára

Kreatív ötletek lakberendezők számára

A lakberendezőknek gyakran nehéz kreatív ötleteket találni.