Minden zaj behallatszik az utcáról? Ezért jó döntés a műanyag ablakcsere!

Hallod ezt? Így hangzik a csend! Három elem alkotja otthonod zajszigetelését.
Minden zaj behallatszik az utcáról? Ezért jó döntés a műanyag ablakcsere!

Gondosan kell kiválasztani őket, hogy egyrészt ne fizess túl, másrészt végre valóban nyugalmat találj a zajtól. A tökéletesen csendes ablak megfelelő ablaktáblákból és profilból áll. A speciális összeszerelés nem kevésbé fontos. Minderről az Ablakpalota.hu gondoskodik – segít a profil és az üveg kiválasztásában, majd tökéletesen be is szerelik. És lőn a csend.

Hogyan biztosítanak jó hangszigetelést az ablakok?

Az Ablakpalota.hu portálon prezentált PVC ablakokban a hangszigetelést a megfelelő ablakprofil és üvegezés biztosítja. Az ablakok akusztikai paramétereinek leírásánál az Rw együttható a főszereplő, amely a házakon kívülről érkező zaj csillapítási fokát jelenti. Minél magasabb az ablakok hangszigetelése, annál nagyobb ez az együttható. Az Ablakpalota.hu a megfelelő tömítőanyagok alkalmazásával növeli a tényező mértékét, garantálva az üvegezés jobb hangszigetelését és a teljes ablakprofil szorosabb kialakítását. Az általuk gyártott nyílászárók garantáltan elcsendesítik otthonod, és végre megszabadulhatsz az autók és az emberek utcáról beszűrődő zajától. Nem kell más hozzá, csak egy ablakcsere. Nagy megkönnyebbülést fogsz érezni!

Hangszigetelt ablakok – mindenekelőtt a nyugalom

Egy ház vagy egy lakás legyen a béke oázisa. Ott pihenhetsz és regenerálódhatsz egy fárasztó nap után, és erőt meríthetsz az új kihívások megválaszolásához. Néha egész nap csak arról álmodozunk, hogy a kanapén fekve pihenünk. Amikor azonban eljön a megfelelő alkalom, kiderül, hogy valaki vagy valami olyan hangosan zajong az ablakon kívül, hogy képtelenek vagyunk összeszedni gondolatainkat, és csak magunknak megélni a pillanatot. Sajnos nem mindig hoz megoldást, ha becsukjuk az ablakot, hogy kiküszöböljük a kívülről érkező hangokat. Ez viszont azt jelenti, hogy a csendes délután egyre inkább homályossá válik, az álompihenés pedig feledésbe merül. Azonban, mint kiderült, van mód arra, hogy a kinti körülményektől függetlenül élvezhesd a békét a saját házadban vagy lakásodban. A megoldás a hangszigetelt műanyag ablak opciói, melyeket az Ablakpalota.hu kínálatában találsz.

Kapcsolódó cikkek

Így nehezíti meg a rossz költöztető cég választás a költözés folyamatát

Így nehezíti meg a rossz költöztető cég választás a költözés folyamatát

A költözés egyszerre izgalmas és stresszes élmény is lehet. Akár csak a város másik végébe, akár egy másik országba vagy kontinensre költözöl, fontos, hogy jó hírű és megbízható költöztető céget válassz, ha az értékeid átszállításáról van szó!

Melyik helyiségbe milyen szőnyeget válasszunk?

Melyik helyiségbe milyen szőnyeget válasszunk?

Mindegyikbe olyat, amilyen tetszik! Ennél kicsit komplikáltabb az ügy.