Így nehezíti meg a rossz költöztető cég választás a költözés folyamatát

A költözés egyszerre izgalmas és stresszes élmény is lehet. Akár csak a város másik végébe, akár egy másik országba vagy kontinensre költözöl, fontos, hogy jó hírű és megbízható költöztető céget válassz, ha az értékeid átszállításáról van szó!
Így nehezíti meg a rossz költöztető cég választás a költözés folyamatát

Sajnos ha a nem megfelelő költöztető cég mellett teszed le a voksodat, az könnyedén rémálommá változtathatja a költözést ahelyett, hogy megkönnyítenék a dolgodat! Hogyan nehezítheti meg az életedet és a költözésedet az, ha rosszul választasz vállalkozást?

A döntésed következményei

A rossz költöztető cég kiválasztása sajnos elég drága tanulópénz lehet sok esetben, emellett pedig visszafordíthatatlan következményekkel is járhat, amelyeket olykor elég nehéz visszafordítani, vagy helyrehozni.

  • Rejtett költségek

Találkozhatsz olyan költöztető céggel, akik rejtett költségekkel lepnek meg, vagy díjakat adnak hozzá a végleges árhoz anélkül, hogy erről korábban figyelmeztetnének téged.

Ezzel gyakran szembesülhetsz abban az esetben, ha nagyon alacsonynak találod az előre egyeztetett árajánlatban szereplő költségeket, ilyenkor érdemes rákérdezni, mit is tartalmaz pontosan a dokumentum. Gyakran külön kerül felszámolásra a két hely közötti távolság, a holmi súlya, a lépcsők száma vagy a dobozok, bútorok mennyisége is - amint ezek összeadódnak, lehet, hogy sokkal rosszabbul jársz, mintha egy komplex szolgáltatást ajánló céggel kötsz szerződést!

  • Sérült vagy elveszett tárgyak

Biztosan elszomorodnál, ha értékeid megsérülnének vagy elvesznének szállítás közben. Legyen szó a kedvenc festményedről, étkészletedről vagy a gyerekek által készített gyurma-emberekről, eszmei és anyagi értékű károkat is szenvedhetsz, ha a nem megfelelő költöztető céget választod.

Ha a költöztetők tapasztalatlanok és figyelmetlenek, akkor ilyen balesetek könnyedén előfordulhatnak, emiatt érdemes profikra bízni magad, akik nem csak professzionálisan csomagolnak, de garanciát is vállalnak értékeid épségére és meglétére.

  • Késés és időpontváltozás

Egy rossz költöztető cég megnehezítheti az életedet azzal, ha késnek, ami miatt az egész költözés megcsúszik, vagy egyszerűen jelzik, hogy új időpont lenne számukra az ideális.

Ha rugalmas vagy, természetesen ez nem biztos, hogy probléma számodra, de abban az esetben, ha szabadságot vettél ki a hétre, hogy a költözés és a kipakolás is kapkodás-mentes lehessen, akkor bizony fájhat a fejed.

  • Ügyfélszolgálat elérhetetlensége

A költözés stresszes időszak, így érdemes olyan céget választani, aki válaszol kérdéseidre és aggályaidra is megoldást tud nyújtani. Ha a költöztető céget nehéz elérni és a költöztetés előtt szinte lehetetlen velük kommunikálni, az plusz stresszt eredményezhet.

Ha nem reagálnak a hívásokra, e-mailekre és nem hajlandóak együttműködni, úgy teljesen természetes, hogy a költözés időpontját megelőzően frusztráltan fogod érezni magadat.


  • Szakszerűtlen viselkedés

Egy rosszul megválasztott költöztető cégre szakszerűtlen viselkedés is jellemző lehet, például nem megfelelően csomagolják be a bútorokat, rosszul címkézik fel a dobozokat, oda nem illően nyilvánulnak meg veled vagy családtagjaiddal szemben, túl sok szünetet tartanak, folyamatosan enni vagy dohányozni járnak.

Ezzel nem csak akadályozzák a költözés hatékony lefolyását, de kellemetlen helyzetbe is hozhatnak téged és a közvetlen környezetedet, szeretteidet és szomszédaidat is.

Ha rosszul választasz céget, az megnehezítheti a költözést és az életedet is. A rejtett költségektől a sérült vagy elveszett tárgyakon át a rossz ügyfélszolgálatig vagy nemkívánatos magatartásig bármi előfordulhat.

Ezért kiemelten fontos, hogy átható kutatást végezz a költöztető cégek tekintetében, mielőtt megkötöd velük azt a bizonyos szerződést.

Kérj árajánlatot, tedd fel a kérdéseidet és olvass véleményeket korábbi ügyfeleiktől, hogy biztosra mehess!

A Franko Költöztetés problémamentes költöztetést biztosít!

A cég kizárólag költöztetésre specializálódott, így minden adott ahhoz, hogy tárgyaidat biztonságban tudd az utazás során:

modern, tiszta költöztetésre kialakított, nagy raktérfogatú, zárt, burkolt, filcezett felépítménnyel rendelkező tehergépkocsikkal rendelkeznek.

Akár kompletten, be- és kicsomagolással (szekrények, tárolók beltartalmának dobozolása), csomagolóanyagok biztosításával, bútorok szükségszerű szét- és összeszerelésével együtt végzik el a költöztetést.

Egy megbízható költöztető cég rengeteget segíthet:

leveszik a terhet a válladról és úgy segítsenek téged, ahogy a korábbi sikeres projektek és költöztetések során is tették azt.

Fogadd meg a tippjeinket és válassz professzionális költöztető céget.

Ez egy stressz- és balesetmentes költözés receptje! Meg az, hogy székhelyszolgáltatást választunk inkább, és akkor nem kell a cégünknek költözni.

Kapcsolódó cikkek

Így nehezíti meg a rossz költöztető cég választás a költözés folyamatát

Így nehezíti meg a rossz költöztető cég választás a költözés folyamatát

A költözés egyszerre izgalmas és stresszes élmény is lehet. Akár csak a város másik végébe, akár egy másik országba vagy kontinensre költözöl, fontos, hogy jó hírű és megbízható költöztető céget válassz, ha az értékeid átszállításáról van szó!