Örömteli várakozás – hamarosan itt a karácsony

Karácsonyi LED-es égősort keresel? A Tchibo webáruházból érdemes beszerezni.
Örömteli várakozás – hamarosan itt a karácsony

A karácsonyi hangulat szép lassan beköltözik mindennapjainkba, ha pedig szeretnénk ezt otthonunkban is átélni a mindennapos városi nyüzsgés mellett, akkor a Tchibo áruházak heti ajánlatában jó helyen keresgélünk, hiszen szebbnél szebb LED-es fényfüzérek és más dekorációk mellett az étkezéshez is találunk olyan darabokat, amelyekkel már most otthonunkba varázsolhatjuk az ünnepek meghitt, kellemes hangulatát!

Ha már a ház felé sétálva is szívesen élveznénk ezt a kellemes hangulatot, akkor érdemes beszerezni olyan, kifejezetten kültéri használatra szánt megoldásokat, mint a LED-es fényhálót, amelyen 200 kis fényforrás gondoskodik a kellemes, visszafogott fényáradatról. A rögzítése nagyon egyszerű a rajta található akasztófülekkel. Egy hosszú, közel 5m-es tápkábel biztosítja, hogy hozzáférjünk a áramforráshoz, és időzítő funkciója is van, aminek köszönhetően 6 óra elteltével automatikusan kikapcsol.

Az elemes dekorációk sorába tartozik a 10 fából készült madárfigurával díszített LED-es égősor is, ahol a melegfehér fényt kibocsátó LED-ek mintha a madárkák sapkabojtjai lennének. A 10 darab fa figura nyomott mintája karácsonyi színekben pompázik, az égősor rögzítéséhez pedig nagyjából 30 cm-es akasztófül áll rendelkezésre. A fényekhez szükséges energiát 2 db AA elemmel biztosíthatjuk, ennek leghatékonyabb felhasználásáról pedig a 6 óra után automatikus kikapcsolást biztosító időzítő funkció gondoskodik majd.

Az étkezések hangulatát emelhetjük a minőségi porcelánból készült 4 darabból álló desszertestányér szettel és nagyméretű bögrével. A tányérok krémfehér alapszínét vidám karácsonyi minták díszítik: a madaras, a télapós és a házikós minta mellett egy vegyes mintás tányér is található a készletben. A nagyjából 15,5 cm átmérőjű tányérok peremét csillogó arany minta teszi ünnepélyessé, ami a madár, vagy a karácsonyi mintával együtt visszaköszön a nagyjából 11 cm magas nagyméretű bögrén is, ami közel fél literes, így sokáig kortyolgathatjuk belőle a hideg téli estéken szinte kötelező forró csokit, vagy kakaót.

Ha pedig az étkezéshez szeretnénk gyertyafényt is prezentálni, akkor jól jöhet az elektromos fényív-öngyújtó, ami láng helyett plazma-fényívvel segít hangulatos gyertyalángot létrehozni. Benzines, vagy gázolajos újratöltés helyett micro-USB-n keresztül lehet feltölteni akár fali aljzatból, akár számítógépről, vagy power bankről. A kényelmes, rúd formájú eszköz véletlenül történő bekapcsolása ellen biztonsági kapcsoló ad védelmet, fényíve pedig 10 másodperc elteltével automatikusan kikapcsol, ezzel is fokozva a biztonságot. Ráadásul láng nélküli elektromos működésének köszönhetően szélbiztos is, így kinti programok esetén is jól jöhet!

A heti ajánlatban természetesen ezernyi más dekorációt is találunk, így biztosan megtaláljuk majd azokat a megoldásokat, amelyekkel mi is szívesen burkoljuk lágy, hangulatos fénybe az otthonunkat – vagy épp öltöztetjük ünnepi díszbe az étkezőasztalt!

Olvasd el partnerünk, a Womagic karácsonyi témájú írásait is!

Kapcsolódó cikkek

A legjobb ajándékok vadászoknak

A legjobb ajándékok vadászoknak

Sokféle ajándékötlet létezik vadászok számára.

Legjobb ajándékötletek gyerekeknek

Legjobb ajándékötletek gyerekeknek

Az ünnepi szezonban számos olyan ajándékot talál, amelyek segítenek abban, hogy gyermeke különlegesnek érezze magát.

Örömteli várakozás – hamarosan itt a karácsony

Örömteli várakozás – hamarosan itt a karácsony

Karácsonyi LED-es égősort keresel? A Tchibo webáruházból érdemes beszerezni.