Miért fontos a rendszeres pedikűr?

A pedikűröztetésre sokan hajlamosak úgy gondolni, mint egy luxus tevékenységre. Kevesek kiváltsága – ilyesféle vélekedést is sűrűn hallani. Pedig egyik sem állja meg a helyét. Valójában mind a két elképzelés elképesztően távol áll a valóságtól!
Miért fontos a rendszeres pedikűr?

Miért éri meg?

Jóformán könnyebb lenne azt megválaszolni, hogy miért nem – ugyanis ilyen nincsen. Ellenben napestig sorolható, hogy miért érdemes némi időt és energiát szánni a lábkörmök ápolására. Többek között azért, mert az egészséges lábkörmök fokozhatják a jó közérzetet és öröm rájuk nézni.

Elegendő csak abba belegondolni, hogy milyen fokú kényelmetlenséget jelent mondjuk egy körömbenövés. A fájdalom egyre fokozódik és a megoldás várat magára. Hát persze, mivel otthon viszonylag kevesen rendelkeznek komplett kelléktárral. Például a frézer nem olyasvalami, ami a fürdőszobák többségében ott pihen. Korántsem. Pedig nélküle gyakorlatilag esélytelen a nagyobb darabok eltávolítása.

Ugyanakkor a másik tény, hogy nemcsak, hogy a legtöbben nem rendelkeznek ilyen kiegészítővel, hanem ami a nagyobb gond, hogy a kezeléséhez szükséges tudással sem! Félreértés ne essék, ez nagyon is nélkülözhetetlen hozzá! Ugyanis a szakmaiság nem olyasvalami, ami jó, ha van, de egyébként nélküle is megy tovább az élet. A hiányában komoly problémák generálhatóak és a maradéktalanul sikeres végeredmény sem garantálható. Felesleges reszkírozni, kockáztatni és még nagyobb felelőtlenség nem törődni a lábkörmök épségével, szépségével.

Akkor célszerű pedikűröshöz menni, amikor már nyomasztó a helyzet?

Nem! A legjobb a rendszeres pedikűröztetés. Így minden gond még a csírájában elcsíphető, elfojtható, eltávolítható. Nem kell megvárni azt a pontot, amikor gyakorlatilag élhetetlen a szituáció. Az Unibrace körömszabályozás kíméletes, ugyanakkor látványos, ezért aztán elégedettségre számot tartó és természetesen eredményes. Na ez az, aminél kevesebbel tényleg nem ildomos beérni, mert ez az a szint, ami mindenkinek jár. Elérkezett az idő végleg leszámolni azzal a fals sztereotípiával, hogy az öngondoskodás kiváltság.

Kapcsolódó cikkek

Egy plasztikai sebész tájékoztatója a mellnagyobbításról

Egy plasztikai sebész tájékoztatója a mellnagyobbításról

A női mellet, annak alakját és méretét gyakran hozzák összefüggésbe a nőiességgel, a termékenységgel.

Tanácsok hajvasaláshoz, a tökéletes eredmény érdekében

Tanácsok hajvasaláshoz, a tökéletes eredmény érdekében

Tanácsaink segítségével tökéletes lesz a végeredmény, és megőrizheted a hajad egészségét is!

8 mítosz a botox kezelésekről, amelyeket érdemes újragondolni

8 mítosz a botox kezelésekről, amelyeket érdemes újragondolni

Az orvosesztétika világában a botox kezelések előkelő helyet vívtak ki maguknak, a fiatalos megjelenés és a ránctalanítás szinonimájaként.