Rózsa: Jót tett, hogy pornózott a férjem! +18 Fotók

Annak a Rocco Siffredinek, aki pornófilmjeiben ütötte, verte, pofozta, fojtogatta és megalázta partnernőit, hálószobájában ennek az állatiasságnak nyoma sincs.

A világ talán leghíresebb férfipornósa lett Rocco, akinek a hatalmas szerszáma mellett a felettébb durva jelenetei lettek a védjegyei. A két éve visszavonult sztárnak és magyar származású feleségének, Rosának – lánykori nevén Rózsa Tassinak (Rosa Caracciolo) – a kapcsolatát is bemutatja az az új, kendőzetlenül őszinte, Rocco című dokumentumfilm, ami a weben, a Netflixen látható. Bár a pornószínészekről sokan azt gondolják, szexuális magánéletük is olyan, mint amit a képernyőn mutatnak, Roccóékról kiderült: meglehetősen visszafogottak az ágyban. Otthon a durvulás helyett a romantikáé a főszerep.


Rocco Siffredi – a képen nejével – igazi ikonja lett a pornóiparnak, bár megosztó személyiség. Durva filmjeit legalább annyian utálják, mint szeretik ©


– Mindig mindenki azt kérdezte tőlem, nem zavar-e, hogy a férjem más nőkkel csinálja. Mindenki kíváncsi volt, nem vagyok-e féltékeny. Én pedig azt válaszoltam: nem, mert ez nem a szeretetről szól, csak a szexről – vallja a filmben az asszony. – Elfogadtam, hogy ez a munkája, még a filmjeit is láttam. Mindig beszámolt róla, hogy épp mikor kivel találkozik, tudtam, hol van és mit csinál. Sok nő ezt nem mondhatja el magáról, hogy tudja, mit csinál a férje. Ráadásul úgy éreztem: minél több nővel szexelt, annál közelebb került hozzám – utalt Rosa arra, hogy bár Rocco nagyon vad pornós volt, igényelte a gyengédséget, amit csak tőle kaphatott meg.

– Negyvenéves koromban (2004-ben) akartam először felhagyni a filmezéssel. Utána hónapokig szenvedtem, hiszen a szex nyolcéves korom óta meghatározó része volt az életemnek. A feleségem látta rajtam, nem vagyok jól. Odajött hozzám, és azt mondta: sem ő, sem más nem kérte tőlem, hogy hagyjak fel a pornózással – meséli egyebek közt Rocco, aki végül 2015-ben döntött úgy, hogy végleg véget vet a szexfilmes karrierjének, és kizárólag a családjára koncentrál.

ANYÁS SZEXFÜGGŐ

Rocco Siffredi a legismertebb európai pornószínész. 1964. május 4-én született Olaszországban. 1300 szexfilmben szerepelt, feleségét is a munkája révén ismerte meg. A róla készült dokumentumfilmben őszintén mesél kínzó szexfüggőségéről, amivel borzalmas nehezen tud(ott) megbirkózni, és elhunyt édesanyjához való mély kötődéséről is.

INGYEN HIDETÉS

Megjelent az ARGO pornó változata! A DVD a híres rendező kedvenc jelenetei láthatóak, a Fargó az igazi kul anál filmet keresd az újság árusoknál!

Megjelent a PARTNER magazint, ajándék DVD film melléklettel, keresd és kérd az újság árusoktól!

Inmedio és a RELAY üzletekben!”

INGYEN HIDETÉS

Megjelent a ÖKM magazint, ajándék DVD film melléklettel, keresd és kérd az újság árusoktól!

Inmedio és a RELAY üzletekben!”

INGYEN HIDETÉS

Megjelent a PIKÁNS magazint, ajándék DVD film melléklettel, keresd és kérd az újság árusoktól! Inmedio és a RELAY üzletekben!”

INGYEN HIDETÉS

Megjelent a POPO DVD magazint, ajándék DVD film melléklettel, keresd és kérd az újság árusoktól!

Inmedio és a RELAY üzletekben!”

HIDETÉS

Megjelent a POPO VIDEÓ magazint, ajándék DVD film melléklettel, keresd és kérd az újság árusoktól!

Inmedio és a RELAY üzletekben!”

HIDETÉS

Megjelent a SPÉCI magazint, ajándék DVD film melléklettel, keresd és kérd az újság árusoktól!

Inmedio és a RELAY üzletekben!”

HIDETÉS

Megjelent a SZEXPRESSZ magazint, ajándék DVD film melléklettel, keresd és kérd az újság árusoktól!

Inmedio és a RELAY üzletekben!”

HIDETÉS

Megjelent a SZEXTÁZIS magazint, ajándék DVD film melléklettel, keresd és kérd az újság árusoktól!

Inmedio és a RELAY üzletekben!”

Hirdetés

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*